Αρτοζαχαροπλαστεία Πάτσης (Free Coffee Promo)

ilektrapatsispromocover

Αρτοζαχαροπλαστεία Πάτσης (Free Coffee Promo)

Ένα promo που φαίνεται πως αγκάλιασε ο κόσμος του Περιστερίου, αφού η απήχηση ήταν πραγματικά μεγάλη. Η Ηλέκτρα, με το διακρικό μπλουζάκι της επιχείρησης Catering – Αρτοζαχαροπλαστεία Πάτσης, επισκέφτηκε πόρτα-πόρτα όλα τα καταστήματα του Περιστερίου επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (πεζόδρομος), προτείνοντας να…κεράσει καφέ! Υπάλληλοι και επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αρώματα του προσεκτικά διαλεγμένου καφέ, αλλά και να γνωρίσουν την νέα για το κατάστημα, ταχύτατη υπηρεσία delivery, αφού σε μερικά μόνο λεπτά από την αποστολή της παραγγελίας τους, ο φρεσκο-κομμένος και αρωματικός καφές του Catering – Αρτοζαχαροπλαστεία Πάτσης, ήταν στο χώρο τους.

Διαδικασία promo:

  1. Έλεγχος της περιοχής για πιθανά σημεία δράσης. (Επιλογή προορισμού για εκτέλεση πρόμο)
  2. Δημιουργία t-shirts με το λογότυπο του πελάτη/συνεργάτη και ένα λεκτικό, σχετικά με το promo (Στην παρούσα ενέργεια: «Να… κεράσω καφεδάκι;»)
  3. Παροχή συσκευής (κινητού τηλεφώνου) και προ-πληρωμένου αριθμού για αποκλειστική χρήση του εν λόγω promo
  4. Ενημέρωση της επιχείρησης για την έναρξη του promo και κατάλληλη προετοιμασία του προσωπικού, βάσει αναγκών.
  5. Επίσκεψη 2 εκπροσώπων του Pilas.Gr για εκτέλεση του promo (1 για την εκτέλεση και 1 για την επίβλεψη της διαδικασίας και την άμεση επικοινωνία με την επιχείρηση)
  6. Ολοκλήρωση του promo, επιστροφή στον συνεργάτη και αναφορά σχετικά με την υλοποίηση του πρόμο, τυχόν προβλήματα και ανάλυση αποτελεσμάτος ενέργειας.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp