Xromonikaia.Gr

Xromonikaia.gr

Xromonikaia.Gr

Κατασκευή ιστοσελίδας για επιχείρηση στη Νίκαια. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών και των ανακαινίσεων επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Η πολυετής εμπειρία τους στον χώρο, τους καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη στην ανάπτυξη της εικόνας του περιβάλλοντος χώρου επιχειρήσεων ή οικίας. Βασιζόμενοι στο πάθος για την τέχνη των ελαιοχρωματισμών αλλά και στην φαντασία ως άνθρωποι που ακολουθούν “τις τάσεις”, είναι σε θέση να υλοποιήσουν τα μεγαλύτερα projects με το ιδανικό αποτέλεσμα.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας βασίστηκε στην πλατφόρμα του WordPress με βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή ταχύτητα φόρτωσης και περιήγησης, την φιλικότητα προς όλες τις κινητές συσκευές και τις μηχανές αναζήτησης.

Μέσα από ένα εύχρηστο πάνελ διαχείρισης, ο διαχειριστής της σελίδας μπορεί να επεξεργαστεί, να προσθέσει ή να αφαιρέσει περιεχόμενο χωρίς καμία απολύτως γνώση στον προγραμματισμό.

Για την κατασκευή ιστοσελίδας  χρησιμοποιήθηκαν όλες οι βέλτιστες τεχνικές και οι σύγχρονες τεχνολογίες προκειμένου να δημιουργήσουμε μια επαγγελματική δυναμική ιστοσελίδα που θα συμβάλει στην προώθηση των υπηρεσιών της εταιρείας και την αύξηση της αναγνωσιμότητας της.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας της εταιρείας «YdroPlan.Gr» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας: Εταιρική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων, Web hosting.

Ιστοσελίδα Πελάτη: xromonikaia.gr

Μοιράσου το:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp