Ydroplan.gr

Ydroplan.gr

Ydroplan.gr

Κατασκευή ιστοσελίδας για εταιρεία υδραυλικων ειδών και εργασιών στο Μοσχάτο. Περιλαμβάνει την αρχική σελίδα (index) & 4 επιπλέον υπο-σελίδες ενώ το περιεχόμενο είναι δυναμικό, με δυνατότητα άμεσης τροποποίησης από την ίδια την επιχείριση. Ενσωματωμένο blog για ενημέρωση προσφορών και φόρμες επικοινωνίας για ταχύτερη αλληλεπίδραση του κοινού με την επιχείριση.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας βασίστηκε στην πλατφόρμα του WordPress με βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή ταχύτητα φόρτωσης και περιήγησης, την φιλικότητα προς όλες τις κινητές συσκευές και τις μηχανές αναζήτησης.

Μέσα από ένα εύχρηστο πάνελ διαχείρισης, ο διαχειριστής της σελίδας μπορεί να επεξεργαστεί, να προσθέσει ή να αφαιρέσει περιεχόμενο χωρίς καμία απολύτως γνώση στον προγραμματισμό.

Για την κατασκευή ιστοσελίδας  χρησιμοποιήθηκαν όλες οι βέλτιστες τεχνικές και οι σύγχρονες τεχνολογίες προκειμένου να δημιουργήσουμε μια επαγγελματική δυναμική ιστοσελίδα που θα συμβάλει στην προώθηση των υπηρεσιών της εταιρείας και την αύξηση της αναγνωσιμότητας της.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας της εταιρείας «YdroPlan.Gr» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας: Εταιρική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων, Web hosting.

Ιστοσελίδα Πελάτη: YdroPlan.Gr

Μοιράσου το:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp