Προώθησε τις υπηρεσίες σου, με τον καλύτερο τρόπο!

Προγραμμάτισε τη φωτογράφισή σου

Επαγγελματίες φωτογράφοι σε όλη την Ελλάδα

Δεν χρειάζεσαι πολλά χρήματα για να τραβήξεις τα βλέμματα.  Οι έμπειροι φωτογράφοι του Pilas.Gr, θα σε καθοδηγήσουν, ώστε να διαμορφώσεις κατάλληλα τον χώρο σου και να δημιουργήσεις τα πιο ελκυστικά καρέ. Η επιτυχία, είναι δεδομένη!

Των φρονίμων τα παιδιά...

Χτίσε από νωρίς, την εικόνα που θα ήθελες κι εσύ να δεις κατά την επίσκεψή σου σε κάποιο κατάλυμα. Άφησέ μας να δημιουργήσουμε για εσένα την ιδανική διαφημιστική καμπάνια και κέρδισε έδαφος, έναντι άλλων επιχειρήσεων που επικεντρώνονται σε παλαιότερες, χωρίς αποτελέσματα τακτικές. Ξεκίνα σήμερα, μη περιμένεις τελευταία στιγμή…

Ποιοτική και γρήγορη εξυπηρέτηση

Είναι το άλφα και το ωμέγα στο χώρο των ξενοδοχείων. Η ταχύτητα και η ποιοτική εξυπηρέτηση, μπορεί να αναδείξει ένα ξενοδοχείο γρηγορότερα από κάθε διαφημιστική καμπάνια. Η mouth to mouth σύσταση νέων πελατών, μπορεί να σε αναδείξει ως τον Νο 1 προορισμό, πραγματικά γρήγορα. Αυτό πάντα, μπορεί να έχει φυσικά και αρνητικό αντίκτυπο, αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Η ομάδα του Pilas.Gr, διαθέτει τα ιδανικά εργαλεία για να οργανώσεις την επιχείρισή σου και να απαλλαγείς από ένα σωρό προβλήματα.

Είναι θέμα στατιστικής...

Όσο περισσότερα τα “κανάλια επικοινωνίας”, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να αυξήσεις την αναγνωρισιμότητά σου. Tripadvisor, Booking, Homeaway, Airbnb και άλλες πλατφόρμες, αποτελούν μερικά από τα σημαντικότερα εργαλεία για την ανάδειξη των υπηρεσιών σου αλλά και για την εύρεση νέων πελατών. Ένας εξειδικευμένος στη προώθηση ξενοδοχείων εκπρόσωπος του Pilas.Gr, θα αναλάβει για εσένα όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για την ορθή καταχώρηση των υπηρεσιών σου σε όλες τις παραπάνω πλατφόρμες.

Το δικό σου, πανίσχυρο website

Είναι απαραίτητο! Το website, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για να χτίσεις μία πλήρη διαδικτυακή “βιτρίνα” των παροχών σου. Μια δυναμική, φωτογραφικη γκαλερί, μερικές πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και ένα σύστημα κρατήσεων, μπορεί να σε απαλλάξει από πολλές χρονοβόρες επικοινωνίες με πελάτες που αναζητούν πληροφορίες για τις υπηρεσίες σου.  Φόρμες επικοινωνίας, συστήματα αξιολόγησης, ακόμα και παραγγελιοληψία εσωτερικά των δωματίων, μπορούν πλέον να γίνουν μέσα από το website σου. Τέλος τα ασταμάτητα τηλεφωνήματα και οι πρόχειρες σημειώσεις… όλα λειτουργούν αυτόματα πλέον. Ρωτήστε μας.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Το ευρύ φάσμα υπηρεσιών μας, αλλά και η συνεργασία ετών με κάθε είδους εμπορικό ή κατασκευαστικό κλάδο στην αγορά, μας φέρνει σε θέση ισχύος, όταν μιλάμε για επαγγελματικές σχέσεις. Το Pilas.Gr, βρίσκεται πάντα σε θέση να εφαρμόσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαδικασία “σύστασης συνεργατών”. Ό,τι κι αν χρειάζεται η επιχείρισή σου, είναι δεδομένο πως θα σου βρούμε την ιδανική λύση και τον πιο έμπειρο επαγγελματία για να σε στηρίξει. Μην διστάσεις να μας ρωτήσεις…

Επαγγελματική βιντεοσκόπηση

Οι δυνατότητές μας, σταματούν εκεί που σταματά η φαντασία μας. Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα και άφησέ το πάνω μας. Κάποιος εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας, θα κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεται για αν επιτύχεις. Ένα σύντομο, περιεκτικό και με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας βίντεο, μπορεί να δώσει στον επισκέπτη μία πλήρη ενημέρωση για όσα χρειάζεται να ξέρει πριν την επίσκεψή του στο χώρο σου. 4Κ λήψεις, σε συνδυασμό με μουσική που δεν έχει κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα και ένα επαγγελματικό σπικάζ από τους ειδικούς, θα συνθέσουν τον ελκυστικότερο τρόπο διαφήμισης για την επιχείρησή σου.

Δημιούργησε το δικό σου πακέτο υπηρεσιών

ή ζήτησέ μας ένα προσωποποιημένο, αποκλειστικό πλάνο.

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν ενδεικτικές υπηρεσίες που θα μπορούσαν να γίνουν χρήση για την επίτευξη πωλήσεων, στον χώρο των ξενοδοχείων και της φιλοξενίας. Επιπλέον μπορούν να υπάρξουν πακέτα εκτυπώσεων διαφημιστικών φυλλαδίων, ραδιο-τηλεοπτικά spots και ένας σωρός ακόμα από υπηρεσίες που θα αναδείξουν την δουλειά σας.

 

Η έμπειρη στο χώρο της διαφήμισης ομάδα του Pilas.Gr, είναι πάντα σε θέση να εκτελεί δοκιμασμένους τρόπους διαφήμισης ή να εφευρίσκει νέα διαφημιστικά πλάνα, ώστε να προωθήσει κάθε επιχείριση ξεχωριστά, ακριβώς όπως της αξίζει.

 

Κάθε άνθρωπος, κάθε επιχείριση και κάθε προϊόν, είναι ξεχωριστά και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

 

Είμαστε δίπλα σου, για να σε κάνουμε να ξεχωρίσεις! Συμπλήρωσε τη φόρμα παρακάτω και κάποιος εκπρόσωπός μας θα σε καλέσει το συντομότερο!

Με ενδιαφέρει... πείτε μου περισσότερα!

Με την αποστολή της φόρμας, συμφωνείτε με τη διαχείριση των στοιχείων σας από την ομάδα του Pilas.Gr. Η επικοινωνία μας παραμένει εμπιστευτική και κανένα από τα παραπάνω πεδία δεν θα κοινοποιηθεί σε άλλους φορείς ή μέσα.