Ας δημιουργήσουμε εικόνες...

Μία επαγγελματική, καλά στημένη φωτογραφία, μπορεί να δημιουργήσει εγκεφαλικά ερεθίσματα σε έναν υποψήφιο πελάτη. Ο συνδυασμός με ένα σωστά δομημένο κείμενο στα Social Media, είναι δεδομένο, πως θα φέρει επισκέπτες…

Οι επισκέπτες σου, είναι η καλύτερη διαφήμιση!

Όσα χρήματα κι αν επενδύσεις. Όσες καμπάνιες κι αν τρέξουν, η πραγματική σου διαφήμιση, είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες – επισκέπτες σου. Επένδυσε σε ποιοτικό προϊόν, ιδανική εξυπηρέτηση και ανθρωποκεντρική αντίληψη.

Πως θα το κάνω;

Μίλα με τους προμηθευτές σου, ανανέωσε το μενού σου, εκπαίδευσε το προσωπικό σου και άλλαξε ό,τι χαλάει την εικόνα σου.

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Η πολυετής εμπειρία της ομάδας μας, αλλά και η ενασχόλησή μας με το χώρο της εστίασης, μας θέτει σε θέση ισχύος, όσον αφορά τις ιδέες μας για εξέλιξη.

Παρουσιάστε το μενού σας, με τον ελκυστικότερο τρόπο... online!

Ένα πλήρες, εντυπωσιακό, “χορταστικό”, με αναλυτικές πληροφορίες για τα πιάτα σου, “ζουμερές φωτογραφίες” και έξυπνο, γρήγορο και ευέλικτο σύστημα κρατήσεων website, θα σε βοηθήσει να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των υποψήφιων πελατών σου, σε ΟΛΟ τον κόσμο.

Ανανέωσε το μενού σου, έξυπνα!

Δεν χρειάζονται υπερβολές, πολλά έξοδα και υπερβολικά σχέδια στο μενού του εστιατορίου σου, για να κερδίσεις τον επισκέπτη. Πολλές φορές, η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα. Η έμπειρη ομάδα του Pilas.Gr, είναι πάντα σε θέση να σου προτείνει τον ιδανικότερο τρόπο, να σχεδιάσεις το μενού σου αλλά και να τυπώσεις τους καταλόγους σου.

Έχουμε επίσης "συνταγές" επιτυχίας για:

 • Social Media
  Social Media

  Μάθε πως μπορείς να προωθήσεις τις υπηρεσίες σου στα Social.

  Ρώτησε
 • Βιντεοσκόπηση
  Βιντεοσκόπηση

  Από τους ανταποδοτικότερους τρόπους προώθησης

  Ρώτησε
 • Επιγραφές
  Επιγραφές

  Τράβηξε τα βλέματα των επισκεπτών, από μακρυά!

  Ρώτησε

Σε ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μας; Επικοινώνησε μαζί μας!