Θέση εργασίας

Μεταφραστές μενού εστιατορίων

Στα πλαίσια ανάπτυξης των υπηρεσιών μας, όπως ανακοινώσαμε και στο παρελθόν, δημιουργήσαμε έναν εξειδικευμένο κατάλογο επιχειρήσεων εστίασης με το όνομα qrUP.gr

Το qrUP.gr είναι μία νέα προσπάθεια, που έρχεται να δώσει οικονομικές λύσης τόσο διαφήμισης, όπως και σε πιο πρακτικά θέματα όπως η δημιουργία καταλόγου προϊόντων με πολύ μικρό κόστος, που δεν χαλάει, δεν καταστρέφεται, δεν παύει ΠΟΤΕ να ενημερώνεται.

Μέσα στο εύρος των υπηρεσιών του qrUP.gr, είναι και η παροχή μετάφρασης στα μενού του εστιατορίου, σε εώς και 30 γλώσσες. Την παρούσα στιγμή, αναζητούμε freelance συνεργάτες, που μπορούν να μας παρέχουν μεμονωμένα (ανα μενού) την μετάφραση για τους συνεργάτες – διαφημιζόμενους στον κατάλογο του qrUP.gr Οι ζητηθείσες γλώσσες είναι Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Κινέζικα.

Αν θέλεις να συνεργαστείς μαζί μας, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τη φόρμα που θα εμφανιστεί, πατώντας το σχετικό κουμπί παρακάτω και σε επικοινωνία που θα κάνουμε μαζί σου, να μας αναλύσεις και τον τιμοκατάλογο χρεώσεων για την παροχή της υπηρεσίας σου.

Δείτε ένα παράδειγμα εδώ: https://m.qrup.gr/mironi

Ενδιαφέρει κάποιον η θέση; Μοιράσου τη!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Share this

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Μεταφραστές μενού εστιατορίων

Ανέβασε το βιογραφικό σου (προαιρετικό)
Partners Only

Γίνεστε τώρα μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον πελατών.

8

Ευχαριστούμε!

Ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας, θα σας καλέσει το συντομότερο.

Σε ενδιαφέρει;

Τέλεια! Που θα σε βρούμε;

Στείλε μας τα στοιχεία σου παρακάτω:

(Ενδιαφέρον για υπηρεσία: Μεταφραστές μενού εστιατορίων)

Hey there!

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

Ζήτα να σε καλέσουμε