#OurServices

Δες περιληπτικά, μερικές από τις υπηρεσίες του Pilas.Gr. Φυσικά, το εύρος των δυνατοτήτων μας ως ομάδα φτάνει ως εκεί που σταματά η φαντασία μας.

Υπηρεσίες

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις, πως δεν κάνουν όλες οι υπηρεσίες, για όλα τα είδη επιχειρήσεων ή φυσικών προσώπων που θέλουν να διαφημιστούν. Μπορείς αν θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας, ώστε να βρούμε την ιδανική λύση για εσένα!

Στην Pilas.Gr φροντίζουμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που σαν κύριο στόχο έχουν να ανταποδώσουν την προσφορά οικονομικών και ανθρώπινων πόρων από τη μεριά της επιχείρησης και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των δράσεων δημοσιότητας και marketing. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσα από τη βαθιά γνώση του αντικειμένου, αλλά και την συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στην αγορά.

Αυτά τα στοιχεία, συνδυασμένα με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης αποτελούν για εσάς την καλύτερη εγγύηση ότι η εμπιστοσύνη που θα μας δείξετε και ο χρόνος που θα αφιερώσετε θα αποδώσουν στο έπακρο τους στρατηγικούς στόχους που έχουμε θέσει. Παρέχουμε υπηρεσίες διαφήμισης και προβολής που απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με σκοπό την βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους στον επιχειρηματικό στίβο. Συνοπτικά, παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα στους ακόλουθους τομείς:

Google Ads

Το Google Ads (πρώην Google AdWords) είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης online, καθώς προβάλλει την εταιρεία μας την πιο κρίσιμη στιγμή: Τη στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που παρέχουμε. Γι’ αυτό λέγεται στοχευμένη διαφήμιση.

Κατασκευή Website/Eshop

Η κατασκευή του eshop θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της επιχείρησης σου και θα προσφέρει ένα επιπλέον κανάλι πωλήσεων. Ρώτησέ μας για την τιμή του eshop σου & θα έχεις αρκετές δωρεάν παροχές.

Social Media Marketing

Όλες οι ενέργειες στα Social Media είναι μετρήσιμες! Αυτό σημαίνει πως μπορείς να έχεις μία πολύ ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το κοινό που παρακολουθεί τη σελίδα σου και διαδρά με το περιεχόμενό σου.

Μπορείτε να έχετε συγκεκριμένα δεδομένα σχετικά με τους στόχους σας. Στο τέλος κάθε μήνα στέλνουμε αναλυτικό report το οποίο αναφέρει, με συνοπτικό και εύκολο τρόπο, όλες τις βασικές πληροφορίες που θέλετε να ξέρετε προκειμένου να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας για το μέλλον.

Ψηφιακές/Offset εκτυπώσεις

Από το digital marketing, μέχρι και τις εκτυπώσεις, το Pilas.Gr, αναλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείς.

Δε θα μπορούσε από τις υπηρεσίες μας, να λείψει η υπηρεσία των ψηφιακών & offset εκτυπώσεων. Εκτυπώνουμε ό,τι χρειάζεσαι. Κάρτες, φυλλάδια, ημερολόγια, αφίσες, καταλόγους και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με γρήγορη παράδοση.

Γραφιστική υποστήριξη

Χάρει στην εμπειρία μας γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης πάνω στο κομμάτι της γραφιστικής υποστήριξης. Δημιουργούμε το επαγγελματικό προφίλ και την εταιρική ταυτότητα που εκφράζει το ύφος και τον σκοπό την επιχείρηση σας.

Επαγγελματική φωτογράφιση

Η φωτογράφιση μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε είδους επιχείρηση, δεσμεύοντας στο μέγιστο την επιτυχία της απήχησης στοχευμένης διαφημιστικής καμπάνιας.

Μαζικά (bulk) διαφημιστικά SMS

Εάν θέλετε να προωθήσετε το μήνυμα της επιχείρησής σας σε ένα μεγάλο αριθμό πελατών ή υποψήφιων πελατών, το sms marketing, είναι μία πολύ αποδοτική επιλογή.

Διαφημιστικά δώρα

Ξεχωρίστε με πρωτότυπα Διαφημιστικά δώρα! Ευχαρίστησε με τον καλύτερο τρόπο συνεργάτες, συναδέλφους και φίλους.

Έρευνα ικανοποίησης (NPS)

Πόσο πιθανό είναι, ένας πελάτης σας να προτείνει το προϊόν ή την υπηρεσία σας σε κάποιον φίλο ή συνεργάτη του; Κάνε μαζί μας μία έρευνα ικανοποίησης και διόρθωσε άμεσα κρίσιμα θέματα.

Μάθε όλα τα νέα πρώτος

Γίνεστε τώρα μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον πελατών.

8

Σε ενδιαφέρει;

Τέλεια! Που θα σε βρούμε;

Στείλε μας τα στοιχεία σου παρακάτω:

(Ενδιαφέρον για υπηρεσία: Υπηρεσίες)

Hey there!

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

Ζήτα να σε καλέσουμε