#YourReviews

Είναι σημαντικό για εμάς, να γνωρίζουμε την άποψή σας.

Οι απόψεις σας

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους πρόταση. Δουλεύουμε καθημερινά, για να εξελίσσουμε τόσο τις υπηρεσίες μας, όσο και την αποτελεσματικότητα στις δικές σας διαφημιστικές καμπάνιες. Ανανεώνουμε το portfolio μας, τις υπηρεσίες αλλά και τα προϊόντα μας, βάσει των δικών σας αναγκών και συστάσεων. Η άποψή σας, είναι σημαντική για εμάς.
Assist Services
Assist Services
assistservices.gr
Read More
Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες μου. Έκανα έρευνα σε διάφορες εταιρίες και είχα την πιο γρήγορη και επαγγελματική ανταπόκριση. Βρήκα τις καλύτερες τιμές, στην καλύτερη εξυπηρέτηση. Την καλύτερη ποιότητα και όλα αυτά με μεγάλη διαφορά. Πραγματικά πολλά πολλά μπράβο τέτοιες επιχειρήσεις και τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται. Θα τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε άλλους.
TechBuster.gr
TechBuster.gr
techbuster.gr
Read More
Ο Κωνσταντίνος είναι ο καλύτερος συνεργάτης που θα μπορούσε να έχει ο καθένας μας. Αμεσότητα - Ποιότητα - Τιμή είναι κάποια από τα πολλά θετικά που τον χαρακτηρίζουν. Θέλει να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες του και το πετυχαίνει. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και για το δώρο που μου κάνατε.
Marine Project Solutions
Marine Project Solutions
marineprojectsolutions.gr
Read More
Έναν άνθρωπο με πολλές γνώσεις, ζήλο, εξυπνάδα και εφευρετικότητα. Αυτά βλέπει κάποιος από το πρώτο κιόλας ραντεβού με τον Κωνσταντίνο , χαρακτηριστικά που δεν σου αφήνουν επιλογή να συνεχίσεις την έρευνα αγοράς για την ανάγκη της επιχείρησής σου αλλά να τον επιλέξεις αμέσως! Θα συζητήσει μαζί σου και την παραμικρή λεπτομέρεια και θα σου δώσει πολλές και διαφορετικές ιδέες. Θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που θέλεις ακριβώς , καθώς οι προτάσεις προσαρμόζονται πάντα σε αυτά που θέλει ο πελάτης του.
Γιάννης Λεγάκης
Γιάννης Λεγάκης
Biznest.gr
Read More
Έχοντας την ανάγκη να δημιουργήσω ένα δίκτυο συνεργατών για την εταιρεία πωλήσεων που διευθύνω και έπειτα από σύσταση συγγενικού μου προσώπου, γνώρισα την ομάδα του Pilas.Gr. Η επιλογή πλέον για εμένα, είναι μονόδρομος! Εξαιρετικοί!
Ζωή Σταματοπούλου
Ζωή Σταματοπούλου
zinzespa.gr
Read More
Κωσταντινε είσαι άψογος επαγγελματίας γρηγορος ευέλικτος και κατανοείς άμεσα τις αναγκες του πελάτη σου ! Σε ευχαριστώ πολύ που συνεργαζόμαστε !
Δημήτρης Τέσσης
Δημήτρης Τέσσης
TessisPanels
Read More
Έφτιαξα για το μαγαζί μου επαγγελματικές κάρτες... Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αμεσότητα και επαγγελματικότητα του γραφείου. Σίγουρα θα το επιλέξω ξανά! Ευχαριστούμε πολύ, καλές δουλειές!
Θέμης Μουλιάκος
Θέμης Μουλιάκος
48Str
Read More
Ότι και να πεις για αυτήν την εταιρεία και συγκεκριμένα για τον ιδιοκτήτη της είναι λίγο!!παντα θα ξεχνάς κάτι!!ειναι τόσες πολλές οι καλες στιγμές και οι καλες δουλειες που κάθε φορά που τις θυμάσαι πάντα χαμογελάς!!εμενα κρατάει χρόνια αυτή η συνεργασία σε μαγαζια που υπήρξα υπεύθυνος και πάντα μου έβρισκε την λύση σε ότι προβληματισμό είχα!!τωρα που έχω το δικό μου καταστημα ο τύπος έχει ζωγραφίσει!!συνεχισε έτσι!!
Γιώργος Γονάκης
Γιώργος Γονάκης
Safegon - GonRally
Read More
Η επαφή μου με την pilas.gr προήλθε από φυσική σύσταση συνεργάτη, κάτι που αποδεικνύει ότι εκτός από άριστη διαδικτυακή προβολή, έχει και επιτυχημένες συνεργασίες που καθιστά την εταιρεία αξιόπιστη. Πέρα από τις ολοκληρωμένες λύσεις, έτυχα και περαιτέρω προτάσεων επέκτασης της εταιρικής μας προβολής. Ευχαριστούμε!
Αικατερίνη Σωτηρακοπούλου
Αικατερίνη Σωτηρακοπούλου
Sotirakopoulou
Read More
Με σύστησε φίλος στην εταιρεία Pilas.Gr και χρόνια τώρα έχουμε άψογη συνεργασια με τα αποτελέσματα οπου μου ειχαν πει εξ αρχής οτι θα έχω! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα για social media & κατασκευή ιστοσελίδων.
Kids_bijoux
Kids_bijoux
KIds_bijoux
Read More
Έφτιαξα τις κούτες για την μικρή μου επιχείρηση, μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα την σελίδα pilas.gr με καταπληκτικες τιμές! Παρά πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί! Ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις υπέροχες επαγγελματικές καρτες που μου έκαναν δώρο!! Συστήνω την συγκεκριμένη σελίδα με κλειστά μάτια!
Καρατζάνης Χρώματα
Καρατζάνης Χρώματα
karatzanisxromata
Read More
Ενας αξιολογος,δημιουργικος και εμπιστος συνεργατης!!!!
Previous
Next

Κάνε αξιολόγηση

Αξιολόγησέ μας με βάση την εμπειρία σου

Ανέβασε φωτογραφία ή λογότυπο

Γίνεστε τώρα μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον πελατών.

8

Σε ενδιαφέρει;

Τέλεια! Που θα σε βρούμε;

Στείλε μας τα στοιχεία σου παρακάτω:

(Ενδιαφέρον για υπηρεσία: Είπαν για εμάς)

Hey there!

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

Ζήτα να σε καλέσουμε