Υπηρεσίες Social Media

Ανάπτυξε την αναγνωρισιμότητά σου σήμερα

Social Media Marketing είναι οι διαδικασίες προβολής και προώθησης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ( facebook, google plus, twitter κλπ ). Δημιουργούμε μια άρτια και ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησής στο διαδίκτυο μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση των social media που σας ταιριάζουν.

Οι νέες τεχνολογίες έχουν καταστήσει το Social Media Marketing και την online επικοινωνία αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής επικοινωνιακής στρατηγικής που ακολουθεί μια εταιρεία στην προβολή της, στη προσέγγιση του target group που την ενδιαφέρει και στην επίτευξη των στόχων της.

Ο λόγος είναι τα ισχυρά πλεονεκτήματα που διαθέτει, όπως η δυνατότητα συγκεκριμένης στόχευσης του κοινού που ενδιαφέρει την κάθε εταιρεία, η δυνατότητα της ευρέως και γρήγορης διάδοσης των μηνυμάτων που θέλει να περάσει, αλλά και η δυνατότητα τροποποίησης μιας καμπάνιας όσο είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία, τα εργαλεία και την εμπειρία της ομάδας του Pilas.Gr για να σχεδιάσετε μια συνολική online στρατηγική με ξεκάθαρη στόχευση και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύει μία επιχείρηση στα Social Media πρέπει να ακολουθεί και να εξυπηρετεί τη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας στην online επικοινωνία της.

Σκοπός του περιεχομένου είναι να δίνει προστιθέμενη αξία, με στόχο τη μετατροπή των ακολούθων σε πελάτες και των πελατών σε πιστούς πελάτες.

Αυτό επιτυγχάνεται με πρωτότυπο και ελκυστικό περιεχόμενο το οποίο αφενός ενημερώνει για την εταιρεία και τα προϊόντα της και αφετέρου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των ακολούθων και ενεργοποιεί τη διάδραση μαζί τους, στοχεύοντας να αναδείξει την εταιρία ως την ειδική στον κλάδο της.

 

Πολύ συχνά το κοινό επιλέγει να έρθει σε επαφή με την εταιρία μέσα από τα Social Media αφήνοντας κάποιο σχόλιο σε μία ανάρτηση, στέλνοντας ένα μήνυμα στο inbox ή κάνοντας κριτική στη σελίδα.

Μη σας αγχώνει αυτό! Το Pilas.Gr παρακολουθεί όλη την επικοινωνία με το κοινό σας και, σε συνεργασία μαζί σας, προτείνει και διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις απαντήσεις.

Η διοργάνωση διαγωνισμών στο Facebook είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τρόπους για να αυξήσει μία εταιρία το κοινό που την ακολουθεί, αρκεί να γίνεται με στοχευμένο και δομημένο τρόπο.

Στο Pilas.Gr προσεγγίζουμε τους διαγωνισμούς στα Social Media με συγκεκριμένο και εξειδικευμένο τρόπο ώστε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Οι δυνατότητες διαφήμισης που παρέχουν τα Social Media (Facebook, Instagram, κτλ.) επιτρέπουν σε μια εταιρία τη συχνή και επαναλαμβανόμενη προβολή του περιεχομένου της σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Αυτό σημαίνει αύξηση του brand awareness της, χωρίς το υπέρογκο κόστος των παραδοσιακών μέσων επικοινωνίας.

Συχνά ενθαρρύνουμε τις επιχειρήσεις να επενδύσουν ένα ποσό για στοχευμένη διαφήμιση στο Facebook, γιατί ακόμα και ένα ευρώ την ημέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Με τη διαφήμιση στο Facebook μπορούμε να επιτύχουμε είτε αύξηση των likes της σελίδας (και άρα το περιεχόμενο που δημοσιεύεται να φτάνει σε ολοένα και περισσότερα άτομα), είτε προώθηση συγκεκριμένων δημοσιεύσεων (π.χ. μία προσφορά) και σε κοινό που δεν έχει κάνει like στην εταιρική σελίδα στο παρελθόν.

Όλες οι ενέργειες στα Social Media είναι μετρήσιμες! Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να έχετε μία πολύ ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το κοινό που παρακολουθεί τη σελίδα σας και διαδρά με το περιεχόμενό σας.

Μπορείτε να έχετε συγκεκριμένα δεδομένα σχετικά με τους στόχους σας. Στο τέλος κάθε μήνα στέλνουμε αναλυτικό report το οποίο αναφέρει, με συνοπτικό και εύκολο τρόπο, όλες τις βασικές πληροφορίες που θέλετε να ξέρετε προκειμένου να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας για το μέλλον.

Θέλεις να αναπτύξεις την επιχείρησή
σου μέσω των Social Media;