Σχετικά με εμάς

Αν θέλεις να μάθεις μερικά πράγματα για εμάς, βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο. Μάθε παρακάτω, τι κάνουμε, πως το καταφέρνουμε και γιατί να συνεργαστείς μαζί μας.

Facebook

Το αγαπάμε, φαίνεται εξάλλου. Είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία μας για να μοιραζόμαστε νέα μας, αλλά και για να διαφημίζουμε τους πελάτες μας.

Instagram

Συνδυαστικά με το facebook, δημιουργούμε φωτογραφικές διαφημιστικές καμπάνιες που δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Η απήχηση, είναι δεδομένη!

YouTube

Ήταν, είναι και θα είναι ο μοναδικός προορισμός για να κοινοποιήσεις τα βίντεό σου (διαφημιστικά και μη) ώστε να τα δεί χιλιάδες κόσμος. Μαζί, θα το αξιοποιήσουμε στο μέγιστο!

We Job Our Love

Σαν παραμύθι μας φαινόταν, η τόση αγάπη που εισπράξαμε από τους συνεργάτες μας (δεν μας αρέσει η λέξη πελάτες), από την πρώτη μέρα κιόλας σύστασης αυτής της ομάδας. Άνθρωποι με όρεξη, γνώσεις, μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο, απαρτίζουν την ομάδα του Pilas.Gr.

Μία ένωση ανθρώπων, όπου ο κάθε ένας ξεχωριστά είναι κορυφαίος στο είδος του. Ενωμένοι βέβαια, καταφέρνουν να πετύχουν το ιδανικό αποτέλεσμα για την εξέλιξη του φήμης και της επιχείρησής σου. Δεν είναι τυχαίο, πως μας έχουν εμπιστευτεί μερικά από τα μεγαλύτερα brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Pilas.Gr, είναι ο σύμβουλος – φίλος – συνεργάτης, που θα σταθεί πάντα δίπλα σας με απόλυτη ειλικρίνεια και θα σας κατευθύνει σωστά, στην ανάπτυξη της εικόνας σας. Η εικόνα του επαγγελματία ξεκινάει από τον χώρο της εργασίας του, την εικόνα του ίδιου ακόμα και από προσωπικό το οποίο εργάζεται για εκείνον. Όρια στην εξέλιξη ενός ονόματος δεν υπάρχουν, όσο υπάρχουν «όνειρα», στόχοι και δυνατά θεμέλια. Μαζί θα στήσουμε ομάδες άξιες να εκπροσωπήσουν την επιχείρησή σας ή ακόμα καλύτερα, εσάς τους ίδιους. Είστε έτοιμοι, να ανέβουμε «ψηλά»;(!)

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα,  επικοινώνησε μαζί μας.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Σχεδόν έτοιμοι...
Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές!

Κλείσιμο