Δωρεάν φωτογραφίες για τις δημιουργίες σας

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα στους δημιουργούς περιεχομένου, σε συντάκτες άρθρων, bloggers, influencers και άλλους χρήστες του διαδικτύου, είναι η εύρεση σωστών, ποιοτικών και σε υψηλή ανάλυση φωτογραφιών για να συνοδεύσουν τις δημιουργίες τους. Ακόμα και όταν βρεις τη φωτογραφία που θες ή θα είναι με κόστος (πολλές φορές υψηλό) ή τα κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα, δεν θα επιτρέπουν την χρήση της σε οποιαδήποτε διαφημιστική ενέργεια.

Για ακόμα μία φορά, η ομάδα του Pilas.Gr έκανε την έρευνά της και βρήκε ιστοσελίδες που θα σας λύσουν τα χέρια. Να σημειώσουμε επίσης πως κάποιες εξ’ αυτών παρέχουν και video υψηλής ανάλυσης που μπορείτε να κάνετε χρήση στα έργα σας και να διακοσμήσετε περίτεχνα τις δημιουργίες σας.

Freepik.com – Graphic resources for everyone

Το freepik.com, το έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν. Είναι μία από τις καλύτερες πηγές για vectors, εικόνες υψηλής ανάλυσης, εικονίδια, mockups και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας γραφίστας ή ένας content creator. Τόσο ο φόρτος εργασίας, τόσο η ρουτίνα, όσο και οι γενικότεροι προβληματισμοί, μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην έμπνευσή μας. Το Freepik είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να “ξεκλειδώσεις” τη φαντασία σου και να δημιουργήσεις ελκυστικό περιεχόμενο για κάθε είδους εφαρμογή. Δοκίμασε τα mockups (σε μορφή .PSD) της πλατφόρμας. Θα ξετρελαθείς!

Pexels.com – Οι καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο από ταλαντούχους δημιουργούς. Δωρεάν.

Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών, δημιουργεί φωτογραφικό περιεχόμενο (και βίντεο) και το μοιράζεται ΔΩΡΕΑΝ. Μία σπουδαία προσπάθεια που φαίνεται να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην προτίμηση των μεγαλύτερων content creators παγκοσμίως.

Unsplash.com – The internet’s source of freely-usable images.

Ένα site παρόμοιο με το Pexels παραπάνω. Δημιουργοί απ’  όλο τον κόσμο μοιράζονται τις δικές τους φωτογραφίες ώστε να μη χρειάζεται να ψάχνετε άδικα σε 500 webstes. Το unsplash, έχει τα πάντα.

 

Pixabay.com – Stunning free images & royalty free stock

Το Pixabay.com θα σου λύσει τα χέρια, τόσο σε φωτογραφίες αλλά και βίντεο σε αφθονία, βρίσκονται σε μία μηχανή αναζήτησης με περισσότερα από 2.3 εκατομμύρια αρχεία για να συνοδεύσεις το υλικό σου.

 

Burst.shopify.com – Download free, high-resolution images for websites and commercial use

Ενημερώσου άμεσα για τις top φωτογραφίες της τελευταίας εβδομάδας και κάνε χρήση αυτών σε websites, παρουσιάσεις ή οποιαδήποτε διαφημιστική ενέργεια άφοβα.

 

Stocksnap.io – Truly CC0 Free Stock Photos

Η οργάνωση, η κατηγοριοποίηση και ο τρόπος κατάταξης των εικόνων στο StockSnap θα σου λύσει τα χέρια. Είναι μοναδικό το πόσο εύκολα μπορείς να εντοπίσεις εικόνες ανα κατηγορία όπως “αγάπη, φαγητό, παραλία, οικογένεια, φόντο, ταξίδια” και πολλά άλλα.

 

PicWizard.com – Stunning library of over 1 million stock images and videos.

Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο, που δεν θα σε προδόσουν σε καμία περίπτωση. Το PicWizard είναι ένα παγκοσμίως γνωστό webite για την αφθονία σε ποιοτικό περιεχόμενο, αλλά και την ευελιξία στον τρόπο παρουσίασης των κατηγοριών του.

 

Picography.co – Gorgeous, High-Resolution, Free Photos

Το Picography με πάνω από 20 κατηγορίες φωτογραφιών είναι σίγουρα μία πηγή πολυμέσων που θα λατρέψετε. Σε συνδυασμό με όλες τις παραπάνω επιλογές, μάλλον έχεις βρει ακριβώς όσα χρειάζεσαι.

 

Αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο, μπορείς να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου πατώντας το αντίστοιχο κουμπί παρακάτω, ενώ παράλληλα η εγγραφή στο newsletter μας, θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην άμεση ενημέρωσή σου για νέα θέματα σαν κι αυτό.

Σου άρεσε; Μοιράσου το!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Γίνεστε τώρα μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον πελατών.

8

Ευχαριστούμε!

Ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας, θα σας καλέσει το συντομότερο.

Σε ενδιαφέρει;

Τέλεια! Που θα σε βρούμε;

Στείλε μας τα στοιχεία σου παρακάτω:

(Ενδιαφέρον για υπηρεσία: Δωρεάν φωτογραφίες για τις δημιουργίες σας)

Hey there!

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

Ζήτα να σε καλέσουμε