Η νέα εποχή

Όσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν ήδη πως είναι στο DNA μας να εξελισσόμαστε! Ετσι, έχοντας έντονα την ανάγκη για αλλαγές, αλλά και λόγω των απαιτήσεων που αυξάνονται καθημερινά, κάναμε το επόμενο βήμα αναβαθμίζοντας το κομμάτι των εγκαταστάσεων και του χώρου των ραντεβού.  Πλέον, έχοντας μεταφερθεί στον Πειραιά (για τους γνώστες της περιοχής, στο Θεμιστόκλειο Στάδιο), θα είναι χαρά μας να σας υποδεχτούμε στα νέα μας γραφεία. Ένας αρκετά μεγαλύτερος χώρος 3 επιπέδων, με καλαίσθητο design, γουστόζικες πινελιές που κάνουν την διαφορά αλλά και άπειρες δυνατότητες, ήρθε να φιλοξενήσει το δημιουργικό, δραστήριο και πάνω απ’ όλα ανήσυχο πνεύμα της ομάδας μας.

Μιλώντας για ομάδα, στην οικογένεια του Pilas.Gr, έχουν ενταχθεί – προστεθεί νέα μέλη σε ρόλο content creators, marketing advisors και graphic designers, ικανοί να φέρουν εις πέρας και τα πιο απαιτητικά projects!

Φυσικά, όπως και παλαιότερα, απαραίτητο για την επίσκεψη του κοινού, είναι να έχει προηγηθεί επικοινωνία για επιβεβαιωμένο ραντεβού καθώς κάθε συνεργάτης, θέλουμε να έχει τον δικό του χώρο και χρόνο, ώστε να μπορούμε να αποδώσουμε στο μέγιστο την προσοχή που του αναλογεί. Τόσο οι άνθρωποι μας, όσο και οι συνεργάτες/πελάτες μας, είναι μέλη μίας ομάδας με απώτερο σκοπό την εξέλιξη και την επιτυχία. Μαζί μεγαλώνουμε, μαζί εξελισσόμαστε, μαζί πετυχαίνουμε!

Σου άρεσε; Μοιράσου το!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Γίνεστε τώρα μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον πελατών.

8

Σε ενδιαφέρει;

Τέλεια! Που θα σε βρούμε;

Στείλε μας τα στοιχεία σου παρακάτω:

(Ενδιαφέρον για υπηρεσία: Η νέα εποχή)

Hey there!

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

Ζήτα να σε καλέσουμε