Δωρεάν μουσική για τα βίντεό σου

Είδες το προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με τα 7 καλύτερα εργαλεία για επεξεργασία video, αλλά φαίνεται πως σε δυσκολεύει η μουσική που θα προσθέσεις. Η επιλογή του σωστού τραγουδιού ή της όποιας μουσικής επένδυσης ενός βίντεο, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο ρυθμός, η ένταση, το ύφος είναι μερικοί από τους παράγοντες που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις στο βίντεό σου.

ΠΟΛΥ σημαντικό όμως, είναι η μουσική που θα επιλέξεις για να “αγκαλιάσει” το βίντεό σου, να μην σου δημιουργήσει προβλήματα με πνευματικά δικαιώματα. Μη την “κόψουν” πλατφόρμες όπως το YouTube και γενικότερα το περιεχόμενό σου να μοιραστεί στο κοινό που έχεις στοχεύσει, απροβλημάτιστα…

Κάνοντας μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, εντοπίσαμε το NCS. Ένα website με πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ όγκο περιεχομένου και μουσικές επιλογές σε κάθε στυλ.

Δες το NCS εδώ: https://ncs.io/music

Κάνοντας χρήση των ειδικών φίλτρων, μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε 10άδες επιλογές, τόσο στο είδος των κομματιών, όσο επίσης και στην “διάθεσή τους”. Άγρια, χαράς, θυμού, αγωνίας ή ό,τι άλλο θέλεις.

 

Αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο, μπορείς να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου πατώντας το αντίστοιχο κουμπί παρακάτω, ενώ παράλληλα η εγγραφή στο newsletter μας, θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην άμεση ενημέρωσή σου για νέα θέματα σαν κι αυτό.

Σου άρεσε; Μοιράσου το!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Γίνεστε τώρα μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον πελατών.

8

Ευχαριστούμε!

Ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας, θα σας καλέσει το συντομότερο.

Σε ενδιαφέρει;

Τέλεια! Που θα σε βρούμε;

Στείλε μας τα στοιχεία σου παρακάτω:

(Ενδιαφέρον για υπηρεσία: Δωρεάν μουσική για τα βίντεό σου)

Hey there!

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

Ζήτα να σε καλέσουμε