Η FB σελίδα σου βρίσκεται σε κίνδυνο

Μην αγχώνεσαι, δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί. Σκοπός της παρούσας δημοσίευσης, είναι να προλάβουμε το κακό, πριν γίνει. Πολύ συχνό φαινόμενο τελευταία, είναι η προσπάθεια κακόβουλου λογισμικού για υποκλοπή στοιχείων, απόσπαση διαχείρισης σελίδων αλλά και η κλοπή χρημάτων με ιντερνετικά τερτιπια. Ένα εξ’ αυτών και το πιο συχνό πλέον, είναι μέσω των ψεύτικων ανακοινώσεων πως η σελίδα σας  (Facebook fanpage) ή το προσωπικό σας προφίλ (Facebook profile) θα διαγραφούν ή θα γίνουν ban από την πλατφόρμα του Facebook.

Συγκεκριμένα, bots δημιουργούν αλγορίθμους με τους οποίους γίνεται ταγκ η σελίδα σου, παρουσιάζοντας ένα αρκετά καλά στημένο περιεχόμενο, που δήθεν προέρχεται από επίσημο κανάλι του Facebook. ΟΧΙ, το Facebook δεν θα σε έκανε ποτέ ταγκ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες εδώ:

Μία σελίδα με τίτλο YOU PAGES WARNINGS (Ούτε καν “yours”) έχει ταγκάρει 2 εκ των σελίδων που διαχειριζόμαστε σε δημοσίευση όπου αναγράφει πως η σελίδα παραβαίνει κανόνες. Μαζί με εμάς φυσικά, άλλες 30 σελίδες.

Ανακεφαλαιώνοντας να υπενθυμίσουμε πως το Facebook ουδέποτε θα σας κάνει ταγκ, αλλά θα λάβετε προσωπική (ιδιωτική) προειδοποίηση και mail το οποίο θα σας ενημερώνει άμεσα για τους όποιους όρους παραβιάσατε.

Επίσης, κάθε σελίδα περνάει διαρκώς έναν “έλεγχο ποιότητας” τον οποίο μπορούν να δουν όλα τα διαχειριστικά μέλη της εκάστοτε σελίδας.

Δείτε περισσότερα εδώ: Τι είναι η Ποιότητα Σελίδας Facebook και πώς λειτουργεί;

Ελπίζουμε να σας φάνηκε χρήσιμο το παρόν άρθρο. Αν έχετε υποψίες πως ίσως έχετε πέσει θύμα εξαπάτησης, σας συμβολεύουμε να ενημερώσετε άμεσα το τεχνικό τμήμα του Facebook, να αλλάξετε κωδικούς απ’ όλους τους λογαριασμούς σας αλλά και να έχετε πάντα ενεργό τον έλεγχο 2 παραγόντων.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια, παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Σου άρεσε; Μοιράσου το!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Γίνεστε τώρα μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον πελατών.

8

Ευχαριστούμε!

Ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας, θα σας καλέσει το συντομότερο.

Σε ενδιαφέρει;

Τέλεια! Που θα σε βρούμε;

Στείλε μας τα στοιχεία σου παρακάτω:

(Ενδιαφέρον για υπηρεσία: Η FB σελίδα σου βρίσκεται σε κίνδυνο)

Hey there!

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

Ζήτα να σε καλέσουμε