Ρεαλιστικά voice overs με τεχνητή νοημοσύνη (Spik AI)

Δεν μπορεί, όλοι κάποια στιγμή έχουμε παίξει με τους μηχανισμούς “εκφώνησης κειμένων”. Τι γίνεται όμως, όταν δεν θέλεις τόσο “ρομποτικό”, ψυχρό αποτέλεσμα; Τότε, το Spik.Ai, είναι ο συνεργάτης σου στα επαγγελματικά, δωρεάν, ποιοτικά voice overs. Μία ιστοσελίδα που σε μερικά δευτερόλεπτα. μπορεί να παράξει για εσένα ένα αρχείο .mp3 όπου θα εκφωνεί ρεαλιστικά το κείμενο που θα του πληκτρολογήσεις. Πάντα σε αγγλική γλώσσα και με τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 6 διαφορετικές φωνές – προφορές (3 γυναικείες – 3 αντρικές), το Spik.Ai θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις γρήγορα voice overs για τα διαφημιστικά σου βίντεο ή ακόμα και τον ήχο καλωσορίσματος στο τηλεφωνικό σου κέντρο.

Το κείμενο για τους επισκέπτες της σελίδας, μπορεί να έχει εώς 300 χαρακτήρες, ενώ για τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορείς να φτιάξεις οποιοδήποτε ηχητικό clip θέλεις, εώς και 1000 χαρακτήρες.

Μπορείς αν θες να ακούσεις ένα δείγμα για το Pilas.Gr εδώ:

 

Αν θέλεις να δημιουργήσεις τα δικά σου Voice Overs, δεν έχεις παρά να μπεις εδώ: https://spik.ai/

 

Αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο, μπορείς να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου πατώντας το αντίστοιχο κουμπί παρακάτω, ενώ παράλληλα η εγγραφή στο newsletter μας, θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην άμεση ενημέρωσή σου για νέα θέματα σαν κι αυτό.

Σου άρεσε; Μοιράσου το!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας

Γίνεστε τώρα μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον πελατών.

8

Ευχαριστούμε!

Ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας, θα σας καλέσει το συντομότερο.

Σε ενδιαφέρει;

Τέλεια! Που θα σε βρούμε;

Στείλε μας τα στοιχεία σου παρακάτω:

(Ενδιαφέρον για υπηρεσία: Ρεαλιστικά voice overs με τεχνητή νοημοσύνη (Spik AI))

Hey there!

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

Ζήτα να σε καλέσουμε